KIRŞEHİR / MERKEZ - Başkentgaz Kızılay Anaokulu

Başkentgaz Kızılay Anaokulu

GÜLDİKEN MAH. ŞHT.RIZA BAŞTUĞ CAD. NO 24 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerimizin farklı kişilik özelliklerine, ilgi, yetenek ve farklı öğrenim yapılarına sahip,milli ve manevi kültürle bezenmiş bir eğitim anlayışından hareket eden, başarıda sınır tanımayan çizgi üstü model bir kurum olmak temel vizyonumuzdur.
Misyon
Öğrencilerimizi değişen dünyaya uyum sağlayan, çağdaş okul öncesi eğitim anlayışına sahip, çocukların ilgi ve ihtiyaçlarını ön planda tutan, araştıran, geliştiren, kişisel ve sosyal sorumluklarının bilincinde kendini değerlendirebilen yaşama dönük bireyler olarak yetiştirmek, Milli ve manevi değerlerini önceleyen, nitelikli okul öncesi eğitim vererek, çocuklara daha sonraki eğitim kademelerinde temel oluşturacak kaliteli eğitim sunarak hedefleriyle eğitim öğretim bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve ve kullanma olanağı sunmaktır.
3.6 KM.
Okulumuzda jimnastik etkinliği yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
ATAÇ; 6 TUĞLA İLE AZ ÇOKTUR; projesi ile 81 il 81 Anaokulu olarak Türkiye genelinde yapılan projede Kırşehir ili olarak okulumuz yürütmektedir.